onsdag 27 oktober 2010

Seger i sexpoängsmatchen!

Det blev seger i sexpoängsmatchen hemma mot Teg, och vi fick se en match med ett bra tempo. Teg är verkligen en positiv överraskning, de har fått ihop ett bra lag, spelar offensivt och tar verkligen chansen att visa att de kan spela hockey!

Det som är mest positivt för Kirunas del denna säsong är helt klart målvaktssidan, vi har Sammy Gustafsson som storspelar match efter match och sedan har vi Johan Johansson som är en stabil div.1 målvakt, men som enligt mig bör få mer speltid för att kunna bevisa sin storhet, kan inte vara lätt att hoppa in i kassen lite då och då! Sedan har vi Tobias Lundström som är grymt duktig, men som självklart också måste få mer speltid för att hitta upp i sin höga standard. Men får han 3-4 matcher i benen på raken så lovar jag att han kan lyfta laget några nivåer till. Vem kommer inte ihåg Troy Davenports spel för Nybro förra säsongen, han var rena rama väggen i målet. Så mycket gör en bra målvakt!

Nu är det Asplöven hemma på fredag kl.19.00, Philip Kemi gästar laget under Luleå J.20 speluppehåll och är garanterat en förstärkning. Sedan tror jag att vi får se Patrik "Knutte" Knudsen göra comeback! Så backsidan ser stark ut inför fredagens match! Kanske vi får se en Open Ice:are igen! Ska bli kul!

Se nu till att valfärda till Lombia på fredag, som bonus så får alla över 18år, ett tält där man kan ta sig en förfriskning både i flytande och fast form =)

Fredag 19.00 Lombia Ishall Kiruna IF vs. Asplöven

Be there!

Inga kommentarer: